top of page

OM BY KÅREBRAND

By Kårebrand drivs av mig, Moa Kårebrand, jag har varit verksam tapetserare i 10 år nu men har precis tagit steget till att göra det under egen regi. Jag brinner för att få ta hand om och renovera gamla möbler så att de ska hålla i många år till. Oavsett om det är till företag eller privatperson.

 

Det har varit en positiv förändring senaste åren här i Jämtland då man börjat se att allt fler företagare väljer ett mer cirkulärt alternativ när de vill fräscha till på arbetsplatsen. Istället för att slänga och köpa nytt klär de om sina möbler och på så sätt får något som är så gott som nytt men med mycket mindre klimatpåverkan. Heja er som börjat med denna omställning och jag finns här för er som vill göra denna omställning! 

Men vad sysslar en tapetserare med egentligen? Ja vi sätter tyg/läder och stoppning på nästan allt egentligen. Jag kan hjälpa er med möbler, bilar, båtar, läderlindningar, rottingflätningar, kuvertflätningar, ja vad du nu kan komma på att du vill ha hjälp med att få klätt och stoppat.

Jag kanske även bör nämna att jag sedan 2016 innehar gesällbrev med belöningsmedalj för extra väl utfört arbete. Samt är en avupphovsmakarna för branchsatsningen: Nationella Tapetserardagen som infaller den 2:september varje år, en dag för att belysa och visa upp att vårt lite dolda yrke finns då vår bransch är viktig i omställningen till en hållbarare framtid. 

Ett sätt för mig att jobba mer hållbart med mitt egna företag var att jag började sy kepsar av spillet som blev när jag klädde om möbler, det är mycket av detta som syns här på hemsidan då det nu blivit en stor del av vad jag gör. 

Hoppas jag får höra från just dig!

Välkommen förbi! / Moa

2AD23F09-3A7F-4D3A-A006-4F11AEFC9530.jpeg
929CF82D-22D7-4039-858B-511373E73397_1_201_a.jpeg
Om: Om
bottom of page